Vi expanderar

Vi söker nu nya medlemmar till våra uppdrag! Framförallt letar vi efter testare och utvecklare av inbyggda system, men har du andra talanger och erfarenheter så tveka inte att skicka in en ansökan.

Att jobba hos oss

Att jobba som konsult hos Right On Point Consulting är inte som att jobba på andra företag. Här har du en större frihet att forma din utveckling och vara med och bestämma vilka uppdrag som bäst får dig nå dina mål. 

Som konsult på RoP är du värdefull och din insats bidrar. Vi är inget gigantisk bolag där varje individ kan ersättas utan vi uppskattar varje medarbetare för deras bidrag, både i arbetet och det sociala. Vi rekryterar fördomsfritt, hos oss är det din kompetens, motivation och potential som är viktigt!

Vi strävar efter att anställa medarbetare med hög potential som förväntar sig kompensation utefter sin prestation. Vi har därför ett förmånligt kompensationspaket som speglar ditt bidrag bestående av lön, försäkringar, pensionsavsättningar och semester. Utöver detta så erbjuder vi även friskvårdsbidrag och företagshälsovård. 

Så tveka inte längre utan skicka in en ansökan att för att vara med och forma din och vår framtid tillsammans på RoP Consulting.

 

Skicka in spontanansökan

© Copyright RoP Consulting